Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mikulášová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
soy
Physical Description: 105 s.

Cover

LEADER 01303ntm a22003617u 4500
001 zp25677
041 |a cze 
100 1 |a Mikulášová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka 
246 |a Usage of Meat Substitutes Made of Soy in Nutrition 
260 |c 2013 
300 |a 105 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sója 
653 |a sójové výrobky 
653 |a isoflavony 
653 |a náhražky masa 
653 |a senzorická analýza 
653 |a soy 
653 |a soy products 
653 |a isoflavones 
653 |a meat alternatives 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23921  |y Plný text v Digitální knihovně UTB