|
|
|
|
LEADER |
01303ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25677 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mikulášová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
|
246 |
|
|
|a Usage of Meat Substitutes Made of Soy in Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 105 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a sójové výrobky
|
653 |
|
|
|a isoflavony
|
653 |
|
|
|a náhražky masa
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a soy
|
653 |
|
|
|a soy products
|
653 |
|
|
|a isoflavones
|
653 |
|
|
|a meat alternatives
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23921
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|