|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25668 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Rievajová, Soňa
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
|
| 246 |
|
|
|a Ketchup Production Technology with a Focus on Sterilized Ketchup.
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 70s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a rajčata
|
| 653 |
|
|
|a rajčatový protlak
|
| 653 |
|
|
|a kečup
|
| 653 |
|
|
|a refraktometrická sušina
|
| 653 |
|
|
|a kritický kontrolní bod
|
| 653 |
|
|
|a lykopen tomatoes
|
| 653 |
|
|
|a tomato paste
|
| 653 |
|
|
|a ketchup
|
| 653 |
|
|
|a soluble solids
|
| 653 |
|
|
|a critical control point
|
| 653 |
|
|
|a lycopene
|
| 653 |
|
|
|a tomatoes
|
| 653 |
|
|
|a tomato paste
|
| 653 |
|
|
|a ketchup
|
| 653 |
|
|
|a soluble solids
|
| 653 |
|
|
|a critical control point
|
| 653 |
|
|
|a lycopene
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rumíšková, Marie
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21849
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|