Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Srovnání senzorických profilů...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Jurečková, Lucie (Dissertant)
Other Authors Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Mléčný roztíratelný tuk
směsný roztíratelný tuk
senzorická analýza potravin
senzorický profil
deskriptor
organoleptické vlastností
hedonické intenzitní stupnice
Milk fat
mixed fat
sensory analysis of food
sensory profile
descriptor
organoleptic cha-racteristics
hedonic intensity scale
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení obsahu tuku v mléku a v mléčných výrobcích s využitím Ramanovy spektroskopie
    by: Pavlíková, Marcela
    Published: 2016
  • Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
    by: Ševčíková, Zuzana
    Published: 2008
  • Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu
    by: Hájková, Bronislava
    Published: 2019
  • Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
    by: Zderčíková, Romana
    Published: 2017
  • Nutriční a biochemická charakteristika tuků a olejů
    by: Zehnalová, Kateřina
    Published: 2008

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025