Sladkovodní ryby ve veřejném stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarošová, Zdeňka (Dissertant)
Other Authors: Šimek, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 40. s, 9 obr., 6 tab.

Cover

LEADER 01267ntm a22003377u 4500
001 zp2565
041 |a cze 
100 1 |a Jarošová, Zdeňka  |4 dis 
245 1 0 |a Sladkovodní ryby ve veřejném stravování 
246 |a Freshwater fish in public board 
260 |c 2006 
300 |a 40. s, 9 obr., 6 tab. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 31.05.2008 
653 |a Rozdělení ryb 
653 |a chemické složení ryb 
653 |a anatomie ryby 
653 |a rybí jídla 
653 |a Fish dividing 
653 |a chemical strutrure of fish 
653 |a fish anatomy 
653 |a fish food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šimek, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2088  |y Plný text v Digitální knihovně UTB