|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2565 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jarošová, Zdeňka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sladkovodní ryby ve veřejném stravování
|
| 246 |
|
|
|a Freshwater fish in public board
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 40. s, 9 obr., 6 tab.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná bez omezení od 31.05.2008
|
| 653 |
|
|
|a Rozdělení ryb
|
| 653 |
|
|
|a chemické složení ryb
|
| 653 |
|
|
|a anatomie ryby
|
| 653 |
|
|
|a rybí jídla
|
| 653 |
|
|
|a Fish dividing
|
| 653 |
|
|
|a chemical strutrure of fish
|
| 653 |
|
|
|a fish anatomy
|
| 653 |
|
|
|a fish food
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Šimek, Lubomír
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2088
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|