|
|
|
|
LEADER |
01316ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25603 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Špilka, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biochemické přeměny sladu během procesu vaření piva
|
246 |
|
|
|a The Biochemical Changes of Malt during the Brewing
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ječmenný slad
|
653 |
|
|
|a varní voda
|
653 |
|
|
|a chmel
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a polypeptidy
|
653 |
|
|
|a hořké látky
|
653 |
|
|
|a barley malt
|
653 |
|
|
|a brewing water
|
653 |
|
|
|a hops
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a polypeptides
|
653 |
|
|
|a bitter substances
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24259
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|