Biochemické přeměny sladu během procesu vaření piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špilka, Jan (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01316ntm a22003857u 4500
001 zp25603
041 |a cze 
100 1 |a Špilka, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Biochemické přeměny sladu během procesu vaření piva 
246 |a The Biochemical Changes of Malt during the Brewing 
260 |c 2013 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ječmenný slad 
653 |a varní voda 
653 |a chmel 
653 |a bílkoviny 
653 |a polypeptidy 
653 |a hořké látky 
653 |a barley malt 
653 |a brewing water 
653 |a hops 
653 |a proteins 
653 |a polypeptides 
653 |a bitter substances 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24259  |y Plný text v Digitální knihovně UTB