|
|
|
|
LEADER |
01425ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25591 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Málková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
|
246 |
|
|
|a Characteristic and Utilization of Red Wine in Gastronomy.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a réva vinná
|
653 |
|
|
|a odrůdy vinné révy
|
653 |
|
|
|a zpracování révy vinné
|
653 |
|
|
|a vlastnosti červeného vína
|
653 |
|
|
|a červené víno v gastronomii
|
653 |
|
|
|a víno a jídlo
|
653 |
|
|
|a grapevine
|
653 |
|
|
|a grapevarieties
|
653 |
|
|
|a vineprocessing
|
653 |
|
|
|a properties of red wine
|
653 |
|
|
|a red wine in gastronomy
|
653 |
|
|
|a wine and food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21901
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|