|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25591 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Málková, Martina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
|
| 246 |
|
|
|a Characteristic and Utilization of Red Wine in Gastronomy.
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 59 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a réva vinná
|
| 653 |
|
|
|a odrůdy vinné révy
|
| 653 |
|
|
|a zpracování révy vinné
|
| 653 |
|
|
|a vlastnosti červeného vína
|
| 653 |
|
|
|a červené víno v gastronomii
|
| 653 |
|
|
|a víno a jídlo
|
| 653 |
|
|
|a grapevine
|
| 653 |
|
|
|a grapevarieties
|
| 653 |
|
|
|a vineprocessing
|
| 653 |
|
|
|a properties of red wine
|
| 653 |
|
|
|a red wine in gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a wine and food
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21901
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|