LEADER 02042ntm a22006257u 4500
001 zp25589
041 |a cze 
100 1 |a Neupauerová, Karla  |4 dis 
245 1 0 |a Využití kvasinek v potravinářském průmyslu 
246 |a Applications of Yeast in The Food Industry 
260 |c 2012 
300 |a 65 s. (111 654 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikroorganismus 
653 |a eukaryotická buňka 
653 |a kvasinka 
653 |a životní prostřední 
653 |a výskyt kvasinek 
653 |a životní nároky kvasinky 
653 |a historie 
653 |a buněčná stavba 
653 |a metabolismus 
653 |a rozmnožování 
653 |a buněčný cyklus 
653 |a členění kvasinek 
653 |a pivovarství 
653 |a vinařství 
653 |a drožďárenství 
653 |a Saccharomyces cerevisiae 
653 |a microorganism 
653 |a eukaryotic cell 
653 |a yeast 
653 |a environment 
653 |a occurrence of yeast 
653 |a environmental requirements of yeast growing 
653 |a history 
653 |a cell structure 
653 |a metabolism 
653 |a proliferation 
653 |a life cycle of a cell 
653 |a yeast classification 
653 |a brewery industry 
653 |a yeast industry 
653 |a wine making 
653 |a Sac-charomyces cerevisiae 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21723  |y Plný text v Digitální knihovně UTB