Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Olšanský, Marek (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
rye
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01372ntm a22003617u 4500
001 zp25587
041 |a cze 
100 1 |a Olšanský, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín 
246 |a Determination of Main Characteristics of Wheat and Rye Flours in Kojetín Mill 
260 |c 2012 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 21.05.2022 
653 |a pšenice 
653 |a žito 
653 |a mouka 
653 |a vlastnosti 
653 |a pokusné pečení 
653 |a wheat 
653 |a rye 
653 |a flour 
653 |a properties 
653 |a experimental baking test 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22820  |y Plný text v Digitální knihovně UTB