|
|
|
|
LEADER |
01372ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25587 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Olšanský, Marek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
|
246 |
|
|
|a Determination of Main Characteristics of Wheat and Rye Flours in Kojetín Mill
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 91 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná bez omezení od 21.05.2022
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a žito
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a pokusné pečení
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a rye
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a experimental baking test
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22820
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|