Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kouba, Jan (Dissertant)
Other Authors Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52 s. (9336 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25586
041 |a cze 
100 1 |a Kouba, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek 
246 |a The Influence of Culinary Treatment on Toxic Elements Occurence 
260 |c 2014 
300 |a 52 s. (9336 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kulinární úpravy 
653 |a denaturace 
653 |a Maillardovy reakce 
653 |a akrylamid 
653 |a N-nitrózaminy 
653 |a akrolein 
653 |a culinarytreatment 
653 |a denaturation 
653 |a Maillardreaction 
653 |a acrylamid 
653 |a N-nitrosamine 
653 |a acrolein 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30893  |y Plný text v Digitální knihovně UTB