Obsah biogenních aminů ve svalovině vybraných chlazených sladkovodních ryb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šrámková, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01200ntm a22003137u 4500
001 zp25585
041 |a cze 
100 1 |a Šrámková, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah biogenních aminů ve svalovině vybraných chlazených sladkovodních ryb 
246 |a Biogenic Amine Content in the Muscle of Refrigerated Freshwater Fish 
260 |c 2012 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a ryby 
653 |a HPLC 
653 |a Biogenic amines 
653 |a fish 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22459  |y Plný text v Digitální knihovně UTB