|
|
|
|
LEADER |
01200ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25585 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šrámková, Kamila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah biogenních aminů ve svalovině vybraných chlazených sladkovodních ryb
|
246 |
|
|
|a Biogenic Amine Content in the Muscle of Refrigerated Freshwater Fish
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a ryby
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Biogenic amines
|
653 |
|
|
|a fish
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22459
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|