|
|
|
|
LEADER |
01230ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25584 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pernická, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
|
246 |
|
|
|a Application of Stress-Test in Texture Analysis of Edam-Type Cheese
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 86 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sýr eidamského typu
|
653 |
|
|
|a kompresní testy
|
653 |
|
|
|a Pelegův model
|
653 |
|
|
|a Edam cheese type
|
653 |
|
|
|a compression tests
|
653 |
|
|
|a Peleg's model
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21847
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|