Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pernická, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 86 s

Cover

LEADER 01230ntm a22003137u 4500
001 zp25584
041 |a cze 
100 1 |a Pernická, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu 
246 |a Application of Stress-Test in Texture Analysis of Edam-Type Cheese 
260 |c 2012 
300 |a 86 s 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr eidamského typu 
653 |a kompresní testy 
653 |a Pelegův model 
653 |a Edam cheese type 
653 |a compression tests 
653 |a Peleg's model 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21847  |y Plný text v Digitální knihovně UTB