|
|
|
|
LEADER |
01276ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25578 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pavlíčková, Silvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vlákniny v různých druzích čočky
|
246 |
|
|
|a The Determination of Fiber in Various Type of Lentils
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 60 s. (12 263 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a čočka
|
653 |
|
|
|a neutrálně-detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a hrubá vláknina
|
653 |
|
|
|a legume
|
653 |
|
|
|a lentil
|
653 |
|
|
|a neutral-detergent fiber
|
653 |
|
|
|a crude fiber
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22695
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|