Stanovení vlákniny v různých druzích čočky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pavlíčková, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 60 s. (12 263 znaků)

Cover

LEADER 01276ntm a22003377u 4500
001 zp25578
041 |a cze 
100 1 |a Pavlíčková, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vlákniny v různých druzích čočky 
246 |a The Determination of Fiber in Various Type of Lentils 
260 |c 2012 
300 |a 60 s. (12 263 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a čočka 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a legume 
653 |a lentil 
653 |a neutral-detergent fiber 
653 |a crude fiber 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22695  |y Plný text v Digitální knihovně UTB