|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25568 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Petrjanošová, Alena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
|
| 246 |
|
|
|a Comparison of Parameters of Bread Made from Selected Pseudecereals and Non-traditional Cereals
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 84 s., obrazové přílohy 9 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Klíčová slova: pseudocereálie
|
| 653 |
|
|
|a netradiční obiloviny
|
| 653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
| 653 |
|
|
|a texturometr
|
| 653 |
|
|
|a Keywords: pseudocereals
|
| 653 |
|
|
|a non-traditional cereals
|
| 653 |
|
|
|a baking test
|
| 653 |
|
|
|a texturometr
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Petra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21732
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|