Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Petrjanošová, Alena (Dissertant)
Other Authors Dvořáková, Petra (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description84 s., obrazové přílohy 9 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25568
041 |a cze 
100 1 |a Petrjanošová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin 
246 |a Comparison of Parameters of Bread Made from Selected Pseudecereals and Non-traditional Cereals 
260 |c 2012 
300 |a 84 s., obrazové přílohy 9 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: pseudocereálie 
653 |a netradiční obiloviny 
653 |a pekařský pokus 
653 |a texturometr 
653 |a Keywords: pseudocereals 
653 |a non-traditional cereals 
653 |a baking test 
653 |a texturometr 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21732  |y Plný text v Digitální knihovně UTB