Extenzografické vlastnosti bezlepkových těst

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slaměníková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 81 s. (15 393 znaků)

Cover

LEADER 01371ntm a22003857u 4500
001 zp25536
041 |a cze 
100 1 |a Slaměníková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Extenzografické vlastnosti bezlepkových těst 
246 |a Extensographic Properties of Gluten-free Doughs 
260 |c 2012 
300 |a 81 s. (15 393 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kukuřičná mouka 
653 |a pohanková mouka 
653 |a reologie 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a xantanová guma 
653 |a alginát sodný 
653 |a maize flour 
653 |a buckwheat flour 
653 |a rheology 
653 |a hydrocolloids 
653 |a xanthan gum 
653 |a sodium alginate 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21822  |y Plný text v Digitální knihovně UTB