|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25533 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Sobel, Richard
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení
|
| 246 |
|
|
|a Using TGGE Method for the Study of Selected Lactic Acid Bacteria.
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 82 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
| 653 |
|
|
|a sýr Eidam
|
| 653 |
|
|
|a zrání sýrů
|
| 653 |
|
|
|a gelová elektroforéza v teplotním gradientu
|
| 653 |
|
|
|a deoxyribonukleová kyselina
|
| 653 |
|
|
|a polymerázová řetězová reakce
|
| 653 |
|
|
|a Lactic Acid Bacteria
|
| 653 |
|
|
|a Cheese Edam
|
| 653 |
|
|
|a cheese ripening
|
| 653 |
|
|
|a Temperature Gradient Gel Electrophoresis
|
| 653 |
|
|
|a Deoxyribonucleic acid
|
| 653 |
|
|
|a Polymerase chain reaction
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22597
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|