Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sobel, Richard (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01527ntm a22003857u 4500
001 zp25533
041 |a cze 
100 1 |a Sobel, Richard  |4 dis 
245 1 0 |a Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení 
246 |a Using TGGE Method for the Study of Selected Lactic Acid Bacteria. 
260 |c 2012 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a sýr Eidam 
653 |a zrání sýrů 
653 |a gelová elektroforéza v teplotním gradientu 
653 |a deoxyribonukleová kyselina 
653 |a polymerázová řetězová reakce 
653 |a Lactic Acid Bacteria 
653 |a Cheese Edam 
653 |a cheese ripening 
653 |a Temperature Gradient Gel Electrophoresis 
653 |a Deoxyribonucleic acid 
653 |a Polymerase chain reaction 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22597  |y Plný text v Digitální knihovně UTB