Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lišková, Simona (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 101 s.

Cover

LEADER 01403ntm a22003617u 4500
001 zp25531
041 |a cze 
100 1 |a Lišková, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech 
246 |a Influence of Controlled Fermentation on the Occurrence of Bacteria in Selected Wines 
260 |c 2012 
300 |a 101 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a jablečno-mléčné kvašení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a wine 
653 |a microorganisms 
653 |a lactic fermentation bacteria 
653 |a malolactic fermentation bacteria 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22449  |y Plný text v Digitální knihovně UTB