LEADER 01840ntm a22005297u 4500
001 zp25522
041 |a cze 
100 1 |a Horák, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Sladidla v mléčných výrobcích a potravinových doplňcích obsahujících syrovátku 
246 |a Sweeteners in Dairy Products and Food Supplements Containing Whey 
260 |c 2012 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Nesacharózová sladidla 
653 |a sladivost 
653 |a sladká chuť 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a mléčné výrobky 
653 |a jogurt 
653 |a mražený smetanový krém 
653 |a syrovátka 
653 |a syrovátkové proteiny 
653 |a syrovátkové koncentráty 
653 |a syrovátkové izoláty 
653 |a hydrolyzované syrovátkové proteiny 
653 |a non - sucrose sweeteners 
653 |a sweetness 
653 |a sweet taste 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a dairy products 
653 |a yogurt 
653 |a dairy ice cream 
653 |a whey 
653 |a whey proteins 
653 |a whey protein concentrates 
653 |a whey protein isolates 
653 |a hydrolyzed whey proteins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22813  |y Plný text v Digitální knihovně UTB