|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25522 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Horák, Václav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sladidla v mléčných výrobcích a potravinových doplňcích obsahujících syrovátku
|
| 246 |
|
|
|a Sweeteners in Dairy Products and Food Supplements Containing Whey
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 62 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Nesacharózová sladidla
|
| 653 |
|
|
|a sladivost
|
| 653 |
|
|
|a sladká chuť
|
| 653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
| 653 |
|
|
|a mléčné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a jogurt
|
| 653 |
|
|
|a mražený smetanový krém
|
| 653 |
|
|
|a syrovátka
|
| 653 |
|
|
|a syrovátkové proteiny
|
| 653 |
|
|
|a syrovátkové koncentráty
|
| 653 |
|
|
|a syrovátkové izoláty
|
| 653 |
|
|
|a hydrolyzované syrovátkové proteiny
|
| 653 |
|
|
|a non - sucrose sweeteners
|
| 653 |
|
|
|a sweetness
|
| 653 |
|
|
|a sweet taste
|
| 653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
| 653 |
|
|
|a dairy products
|
| 653 |
|
|
|a yogurt
|
| 653 |
|
|
|a dairy ice cream
|
| 653 |
|
|
|a whey
|
| 653 |
|
|
|a whey proteins
|
| 653 |
|
|
|a whey protein concentrates
|
| 653 |
|
|
|a whey protein isolates
|
| 653 |
|
|
|a hydrolyzed whey proteins
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22813
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|