Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havlíková, Renata (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
rye
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01366ntm a22003617u 4500
001 zp25499
041 |a cze 
100 1 |a Havlíková, Renata  |4 dis 
245 1 0 |a Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení 
246 |a Dependence of Rye Baking Properties on Hagberg Falling Number and Baking Conditions 
260 |c 2012 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a žito 
653 |a Secale cereale L 
653 |a žitná mouka 
653 |a číslo poklesu 
653 |a pekařský pokus 
653 |a rye 
653 |a Secale cereale L 
653 |a rye flour 
653 |a Hagberg Falling number 
653 |a baking test 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21731  |y Plný text v Digitální knihovně UTB