Chemická rizika při přípravě pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kavečková, Jana (Dissertant)
Other Authors Severová, Marta (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description58 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25482
041 |a cze 
100 1 |a Kavečková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Chemická rizika při přípravě pokrmů 
246 |a Chemical Risks in Food Preparation. 
260 |c 2012 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Maillardova reakce 
653 |a oxidace lipidů 
653 |a pokročilá glykace 
653 |a toxické sloučeniny 
653 |a Maillard reaction 
653 |a oxidation of lipids 
653 |a advanced glycation 
653 |a toxic compounds 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22842  |y Plný text v Digitální knihovně UTB