|
|
|
|
LEADER |
01312ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25474 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krpec, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití jedlých květů v gastronomii
|
246 |
|
|
|a The Use of Edible Flowers in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 85 s. Obrazové přílohy 15 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jedlé květy
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a netradiční pokrmy
|
653 |
|
|
|a zdobení
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a edible flowers
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a nontraditional dishes
|
653 |
|
|
|a decoration
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24227
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|