Využití jedlých květů v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krpec, Petr (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 85 s. Obrazové přílohy 15 s.

Cover

LEADER 01312ntm a22003617u 4500
001 zp25474
041 |a cze 
100 1 |a Krpec, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Využití jedlých květů v gastronomii 
246 |a The Use of Edible Flowers in Gastronomy 
260 |c 2012 
300 |a 85 s. Obrazové přílohy 15 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jedlé květy 
653 |a gastronomie 
653 |a netradiční pokrmy 
653 |a zdobení 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a edible flowers 
653 |a gastronomy 
653 |a nontraditional dishes 
653 |a decoration 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24227  |y Plný text v Digitální knihovně UTB