Technologie výroby specifických druhů piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mészáros, Marcel (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 45 s. (55 338 znaků)

Cover

LEADER 01242ntm a22003617u 4500
001 zp25411
041 |a cze 
100 1 |a Mészáros, Marcel  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby specifických druhů piva 
246 |a Specific Beer Production 
260 |c 2012 
300 |a 45 s. (55 338 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a slad 
653 |a chmel 
653 |a spodně kvašená piva 
653 |a svrchně kvašená piva 
653 |a beer 
653 |a malt 
653 |a hops 
653 |a bottom-fermented beer 
653 |a top-fermented beer 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23269  |y Plný text v Digitální knihovně UTB