|
|
|
|
LEADER |
01299ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25410 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Václavíková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
|
246 |
|
|
|a Vitamin B2 Measurement in Wholemeal Cereal Products by HPLC/UV Method
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 87 s., 5 s. přílohy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vitamin B2
|
653 |
|
|
|a riboflavin
|
653 |
|
|
|a celozrnné výrobky
|
653 |
|
|
|a HPLC/UV
|
653 |
|
|
|a vitamin B2
|
653 |
|
|
|a riboflavin
|
653 |
|
|
|a whole grain products
|
653 |
|
|
|a HPLC/UV
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22001
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|