Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Václavíková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 87 s., 5 s. přílohy

Cover

LEADER 01299ntm a22003377u 4500
001 zp25410
041 |a cze 
100 1 |a Václavíková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV 
246 |a Vitamin B2 Measurement in Wholemeal Cereal Products by HPLC/UV Method 
260 |c 2012 
300 |a 87 s., 5 s. přílohy 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin B2 
653 |a riboflavin 
653 |a celozrnné výrobky 
653 |a HPLC/UV 
653 |a vitamin B2 
653 |a riboflavin 
653 |a whole grain products 
653 |a HPLC/UV 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22001  |y Plný text v Digitální knihovně UTB