|
|
|
|
LEADER |
01590ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp25300 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Macháčková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny
|
246 |
|
|
|a Increasing Nutritional Value of Fruit Infant and Baby Food by Adding Milk Protein
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovocná kojenecká a dětská výživa
|
653 |
|
|
|a tvaroh
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a smetana
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a index esenciálních aminokyselin
|
653 |
|
|
|a fruit infant and baby food
|
653 |
|
|
|a cottage cheese
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
653 |
|
|
|a cream
|
653 |
|
|
|a nutritional value
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a essential amino acid index
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22927
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|