Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macháčková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01590ntm a22004337u 4500
001 zp25300
041 |a cze 
100 1 |a Macháčková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny 
246 |a Increasing Nutritional Value of Fruit Infant and Baby Food by Adding Milk Protein 
260 |c 2012 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovocná kojenecká a dětská výživa 
653 |a tvaroh 
653 |a jogurt 
653 |a smetana 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a bílkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a index esenciálních aminokyselin 
653 |a fruit infant and baby food 
653 |a cottage cheese 
653 |a yoghurt 
653 |a cream 
653 |a nutritional value 
653 |a proteins 
653 |a amino acids 
653 |a essential amino acid index 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22927  |y Plný text v Digitální knihovně UTB