|
|
|
|
LEADER |
01292ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25293 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kotůlek, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
|
246 |
|
|
|a Assessment of Frying Oils Quality in Selected Restaurants
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tuky
|
653 |
|
|
|a oleje
|
653 |
|
|
|a smažení - fritování
|
653 |
|
|
|a TPM
|
653 |
|
|
|a teplota měření
|
653 |
|
|
|a Fats
|
653 |
|
|
|a Oils
|
653 |
|
|
|a Frying - deep Frying
|
653 |
|
|
|a TPM
|
653 |
|
|
|a measurement of temperature
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22686
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|