Řízení kvality výroby v pekárenské firmě XY a.s.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Buzrla, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Jurásek, Martin (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01500ntm a22004097u 4500
001 zp24439
041 |a cze 
100 1 |a Buzrla, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Řízení kvality výroby v pekárenské firmě XY a.s. 
246 |a The Production Quality Management in the XY a.s. Bakery 
260 |c 2012 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav statistiky a kvantitativních metod 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a kontrola kvality 
653 |a kritické body 
653 |a metody vyhodnocování kvality 
653 |a reklamace 
653 |a zmetkovitost 
653 |a statistické nástroje k analyzování kvality 
653 |a HACCP 
653 |a Quality management 
653 |a Critical Points 
653 |a Methods of quality evaluation 
653 |a Complaints 
653 |a Rejects 
653 |a Tools of statistic quality analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Jurásek, Martin  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22077  |y Plný text v Digitální knihovně UTB