|
|
|
|
LEADER |
01500ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp24439 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Buzrla, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Řízení kvality výroby v pekárenské firmě XY a.s.
|
246 |
|
|
|a The Production Quality Management in the XY a.s. Bakery
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav statistiky a kvantitativních metod
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a kontrola kvality
|
653 |
|
|
|a kritické body
|
653 |
|
|
|a metody vyhodnocování kvality
|
653 |
|
|
|a reklamace
|
653 |
|
|
|a zmetkovitost
|
653 |
|
|
|a statistické nástroje k analyzování kvality
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a Quality management
|
653 |
|
|
|a Critical Points
|
653 |
|
|
|a Methods of quality evaluation
|
653 |
|
|
|a Complaints
|
653 |
|
|
|a Rejects
|
653 |
|
|
|a Tools of statistic quality analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Jurásek, Martin
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22077
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|