Monitoring obsahu biogenních aminů v lahvovaných pivech v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čechová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 76 stran

Cover

LEADER 01265ntm a22003377u 4500
001 zp24351
041 |a cze 
100 1 |a Čechová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring obsahu biogenních aminů v lahvovaných pivech v ČR 
246 |a Monitoring of Biogenic Amines Content in Bottled Beers in the Czech Republic 
260 |c 2012 
300 |a 76 stran 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a lahvové pivo 
653 |a biogenní aminy 
653 |a HPLC 
653 |a skladování 
653 |a bottled beer 
653 |a biogenic amines 
653 |a HPLC 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22491  |y Plný text v Digitální knihovně UTB