|
|
|
|
LEADER |
01159ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp24258 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Řezníček, Stanislav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
|
246 |
|
|
|a The Importance of Selected Insects Species in Gastronomy.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 47 s. (68 810 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jedlý hmyz
|
653 |
|
|
|a entomofágie
|
653 |
|
|
|a jídlo
|
653 |
|
|
|a edible insects
|
653 |
|
|
|a entomophagy
|
653 |
|
|
|a food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22319
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|