Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řezníček, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 47 s. (68 810 znaků)

Cover

LEADER 01159ntm a22003137u 4500
001 zp24258
041 |a cze 
100 1 |a Řezníček, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii 
246 |a The Importance of Selected Insects Species in Gastronomy. 
260 |c 2012 
300 |a 47 s. (68 810 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jedlý hmyz 
653 |a entomofágie 
653 |a jídlo 
653 |a edible insects 
653 |a entomophagy 
653 |a food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22319  |y Plný text v Digitální knihovně UTB