Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matkowská, Sandra (Dissertant)
Other Authors: Kubík, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 59 s. (74 701 znaků)

Cover

LEADER 01420ntm a22003857u 4500
001 zp24235
041 |a cze 
100 1 |a Matkowská, Sandra  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto 
246 |a Analysis of Competitiveness of the Pizzeria Per Tutto 
260 |c 2013 
300 |a 59 s. (74 701 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a konkurence 
653 |a konkurenceschopnost 
653 |a BCG matice 
653 |a SWOT analýza 
653 |a PEST analýza 
653 |a Porterův model pěti konkurenčních sil 
653 |a competition 
653 |a competitiveness 
653 |a BCG matrix 
653 |a SWOT analysis 
653 |a PEST analysis 
653 |a Porter's five forces model of competition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kubík, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24477  |y Plný text v Digitální knihovně UTB