Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rachvalová, Žaneta (Dissertant)
Other Authors: Gálová, Jitka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 53 s. (61154 znaků)

Cover

LEADER 01377ntm a22003377u 4500
001 zp24170
041 |a cze 
100 1 |a Rachvalová, Žaneta  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie 
246 |a Comparison of Production Technology of Fruit Juices from Organic Production and Conventional Industrial Technology 
260 |c 2012 
300 |a 53 s. (61154 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a bioprodukt 
653 |a technologie výroby 
653 |a pojízdná moštárna 
653 |a organic farming 
653 |a organic product 
653 |a technology 
653 |a mobile fermenter 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gálová, Jitka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22015  |y Plný text v Digitální knihovně UTB