Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plochý, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 77 s. (93 403 bez mezer)

Cover

LEADER 01506ntm a22003857u 4500
001 zp24169
041 |a cze 
100 1 |a Plochý, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii 
246 |a The Practical Application of Unconventional Food Combinations in Gastronomy. 
260 |c 2012 
300 |a 77 s. (93 403 bez mezer) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a foodpairing 
653 |a kombinace potravin 
653 |a zaměnitelnost aromatických složek 
653 |a gastronomie 
653 |a aromatické látky 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a food pairing 
653 |a combination of foods 
653 |a the interchangeability of aromatic constituents 
653 |a gastronomy 
653 |a aromatic substances 
653 |a sensoric evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22692  |y Plný text v Digitální knihovně UTB