|
|
|
|
LEADER |
01506ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp24169 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Plochý, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
|
246 |
|
|
|a The Practical Application of Unconventional Food Combinations in Gastronomy.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 77 s. (93 403 bez mezer)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a foodpairing
|
653 |
|
|
|a kombinace potravin
|
653 |
|
|
|a zaměnitelnost aromatických složek
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a aromatické látky
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a food pairing
|
653 |
|
|
|a combination of foods
|
653 |
|
|
|a the interchangeability of aromatic constituents
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a aromatic substances
|
653 |
|
|
|a sensoric evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22692
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|