Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machovská, Romana (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 79s.

Cover

LEADER 01477ntm a22004097u 4500
001 zp24168
041 |a cze 
100 1 |a Machovská, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné 
246 |a The Content of Phenolic Compounds in Different Varieties of Grapevine 
260 |c 2012 
300 |a 79s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fenofáze 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a třísloviny 
653 |a antioxidanty 
653 |a DPPH 
653 |a činidlo Folin - Ciocalteu 
653 |a Müller - Hintonův agar 
653 |a phenophases 
653 |a polyphenolic substances 
653 |a tannins 
653 |a antioxidants 
653 |a DPPH 
653 |a reagent Folin - Ciocalteu 
653 |a Müller - Hinton agar 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22914  |y Plný text v Digitální knihovně UTB