|
|
|
|
LEADER |
01477ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp24168 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Machovská, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné
|
246 |
|
|
|a The Content of Phenolic Compounds in Different Varieties of Grapevine
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 79s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fenofáze
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a třísloviny
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a činidlo Folin - Ciocalteu
|
653 |
|
|
|a Müller - Hintonův agar
|
653 |
|
|
|a phenophases
|
653 |
|
|
|a polyphenolic substances
|
653 |
|
|
|a tannins
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a reagent Folin - Ciocalteu
|
653 |
|
|
|a Müller - Hinton agar
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22914
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|