Funkčnost a efektivita zavedení systému HACCP ve stravovacích službách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Paličková, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01293ntm a22003377u 4500
001 zp24166
041 |a cze 
100 1 |a Paličková, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Funkčnost a efektivita zavedení systému HACCP ve stravovacích službách 
246 |a Functionality and Efficiency of HACCP System Implementation in Facilities of Catering Services. 
260 |c 2012 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a veřejné zdraví 
653 |a asijské restaurace 
653 |a HACCP 
653 |a food safety 
653 |a public health 
653 |a Asian restaurants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21653  |y Plný text v Digitální knihovně UTB