|
|
|
|
LEADER |
01293ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp24166 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Paličková, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Funkčnost a efektivita zavedení systému HACCP ve stravovacích službách
|
246 |
|
|
|a Functionality and Efficiency of HACCP System Implementation in Facilities of Catering Services.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
653 |
|
|
|a veřejné zdraví
|
653 |
|
|
|a asijské restaurace
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a food safety
|
653 |
|
|
|a public health
|
653 |
|
|
|a Asian restaurants
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21653
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|