|
|
|
|
LEADER |
01502ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp24165 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mucha, Ladislav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva.
|
246 |
|
|
|a The Influence of Various Factors on the Quality of Draft Beer.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mikrobiální kontaminace
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus brevis a Pediococcus damnosus
|
653 |
|
|
|a výčepní zařízení
|
653 |
|
|
|a tlačná média
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a sanitace
|
653 |
|
|
|a hygiena výčepu
|
653 |
|
|
|a microbial contamination
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus brevis and Pediococcus damnosus
|
653 |
|
|
|a bar device
|
653 |
|
|
|a pressing media
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a sanitation
|
653 |
|
|
|a hygiene of the bar device
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22831
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|