Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mucha, Ladislav (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01502ntm a22004097u 4500
001 zp24165
041 |a cze 
100 1 |a Mucha, Ladislav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva. 
246 |a The Influence of Various Factors on the Quality of Draft Beer. 
260 |c 2012 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikrobiální kontaminace 
653 |a Lactobacillus brevis a Pediococcus damnosus 
653 |a výčepní zařízení 
653 |a tlačná média 
653 |a skladování 
653 |a sanitace 
653 |a hygiena výčepu 
653 |a microbial contamination 
653 |a Lactobacillus brevis and Pediococcus damnosus 
653 |a bar device 
653 |a pressing media 
653 |a storage 
653 |a sanitation 
653 |a hygiene of the bar device 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22831  |y Plný text v Digitální knihovně UTB