|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22820 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Pinďáková, Marcela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
|
| 246 |
|
|
|a Effect of starch in wheat flour on dough properties
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 108 s. (118 138 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a škrob
|
| 653 |
|
|
|a amylóza
|
| 653 |
|
|
|a amylopektin
|
| 653 |
|
|
|a využití škrobu
|
| 653 |
|
|
|a lepek
|
| 653 |
|
|
|a obilné zrno
|
| 653 |
|
|
|a reologie pšeničného těsta
|
| 653 |
|
|
|a starch
|
| 653 |
|
|
|a amylose
|
| 653 |
|
|
|a amylopectin
|
| 653 |
|
|
|a utilization of starch
|
| 653 |
|
|
|a gluten
|
| 653 |
|
|
|a cereal grain
|
| 653 |
|
|
|a rheology of wheat dough
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16389
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|