Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pinďáková, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 108 s. (118 138 znaků).

Cover

LEADER 01491ntm a22004097u 4500
001 zp22820
041 |a cze 
100 1 |a Pinďáková, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta 
246 |a Effect of starch in wheat flour on dough properties 
260 |c 2011 
300 |a 108 s. (118 138 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a škrob 
653 |a amylóza 
653 |a amylopektin 
653 |a využití škrobu 
653 |a lepek 
653 |a obilné zrno 
653 |a reologie pšeničného těsta 
653 |a starch 
653 |a amylose 
653 |a amylopectin 
653 |a utilization of starch 
653 |a gluten 
653 |a cereal grain 
653 |a rheology of wheat dough 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16389  |y Plný text v Digitální knihovně UTB