Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nenutilová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 77 s. (18 s. příloh)

Cover

LEADER 01375ntm a22003377u 4500
001 zp22818
041 |a cze 
100 1 |a Nenutilová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání 
246 |a Textural and microbial changes in selected parts of Eidam cheese during its ripening 
260 |c 2011 
300 |a 77 s. (18 s. příloh) 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a eidam 
653 |a zrání sýrů 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a textura sýrů 
653 |a Edam 
653 |a cheese ripening 
653 |a microorganisms 
653 |a cheese texture 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17092  |y Plný text v Digitální knihovně UTB