Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátil, Jan (Dissertant)
Other Authors: Doležálková, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 66 s., 14 s. příloh

Cover

LEADER 01422ntm a22003617u 4500
001 zp22817
041 |a cze 
100 1 |a Navrátil, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech 
246 |a The effect of monoacylglycerols on the growth of Bacillus sp. in processed cheese 
260 |c 2011 
300 |a 66 s., 14 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a tavený sýr 
653 |a monoacylglycerol 
653 |a karagenan 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a processed cheese 
653 |a monoacylglycerols 
653 |a carrageenan 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležálková, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15347  |y Plný text v Digitální knihovně UTB