|
|
|
|
LEADER |
01495ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22815 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janečková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
|
246 |
|
|
|a Effect of acylglycerols on growth of Clostridium in processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 80 s., 22 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a monoacylglycerol kyseliny undekanové
|
653 |
|
|
|a undecenové
|
653 |
|
|
|a 1- adamantankarboxylové
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a monoundecanoylglyceride
|
653 |
|
|
|a monoundecenoylglyceride
|
653 |
|
|
|a 1-monoacylglycerol of adamantane-1-carboxylic acid
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17872
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|