Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janečková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 80 s., 22 s. příloh

Cover

LEADER 01495ntm a22003617u 4500
001 zp22815
041 |a cze 
100 1 |a Janečková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech 
246 |a Effect of acylglycerols on growth of Clostridium in processed cheese 
260 |c 2011 
300 |a 80 s., 22 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a monoacylglycerol kyseliny undekanové 
653 |a undecenové 
653 |a 1- adamantankarboxylové 
653 |a karagenan 
653 |a tavený sýr 
653 |a monoundecanoylglyceride 
653 |a monoundecenoylglyceride 
653 |a 1-monoacylglycerol of adamantane-1-carboxylic acid 
653 |a carrageenan 
653 |a processed cheese 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17872  |y Plný text v Digitální knihovně UTB