Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plšková, Mária (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01365ntm a22003377u 4500
001 zp22807
041 |a slo 
100 1 |a Plšková, Mária  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania 
246 |a Microbiological characteristic of processed cheeses without traditional emulsifying salts during storage 
260 |c 2011 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený syr 
653 |a taviace soli 
653 |a kyselina adipová 
653 |a mikrobiologická charakteristika 
653 |a processed cheeses 
653 |a emulsifying agent 
653 |a adipic acid 
653 |a microbiological characteristic 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18510  |y Plný text v Digitální knihovně UTB