Antimikrobiální účinky monoacylglycerolů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kulendová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Krejčí, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 103 s., 13 s.obr.příloh

Cover

LEADER 01343ntm a22003617u 4500
001 zp2279
041 |a cze 
100 1 |a Kulendová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinky monoacylglycerolů 
246 |a Antimicrobial effect of monoglycerides 
260 |c 2006 
300 |a 103 s., 13 s.obr.příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Monoacylglyceroly 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a pečivo 
653 |a Monoglycerides 
653 |a antimicrobial effect 
653 |a yeast 
653 |a fungi 
653 |a bread 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Krejčí, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1799  |y Plný text v Digitální knihovně UTB