|
|
|
|
LEADER |
01343ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp2279 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kulendová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální účinky monoacylglycerolů
|
246 |
|
|
|a Antimicrobial effect of monoglycerides
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 103 s., 13 s.obr.příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Monoacylglyceroly
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální účinky
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a pečivo
|
653 |
|
|
|a Monoglycerides
|
653 |
|
|
|a antimicrobial effect
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a fungi
|
653 |
|
|
|a bread
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1799
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|