Glukosinoláty v rostlinných produktech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švejdíková, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01224ntm a22003377u 4500
001 zp22784
041 |a cze 
100 1 |a Švejdíková, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Glukosinoláty v rostlinných produktech 
246 |a Glucosinolates in Plant Products 
260 |c 2011 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a glukosinoláty 
653 |a chemické reakce 
653 |a isothiokyanáty 
653 |a brukvovitá zelenina 
653 |a glucosinolates 
653 |a chemical reactions 
653 |a isothiocyanates 
653 |a cruciferous vegetables 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15297  |y Plný text v Digitální knihovně UTB