Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slavíková, Štěpánka (Dissertant)
Other Authors: Weiserová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 50 s., 7 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01456ntm a22003737u 4500
001 zp22780
041 |a cze 
100 1 |a Slavíková, Štěpánka  |4 dis 
245 1 0 |a Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů. 
246 |a Ternary mixture of selected phosphates and their effect on the textural properties of processed cheese. 
260 |c 2011 
300 |a 50 s., 7 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a relativní lepivost 
653 |a kohezivnost 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a texture parameters 
653 |a hardness 
653 |a adhesiveness and cohesiveness 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Weiserová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15933  |y Plný text v Digitální knihovně UTB