|
|
|
|
LEADER |
01456ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp22780 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slavíková, Štěpánka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
|
246 |
|
|
|a Ternary mixture of selected phosphates and their effect on the textural properties of processed cheese.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 50 s., 7 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a relativní lepivost
|
653 |
|
|
|a kohezivnost
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a texture parameters
|
653 |
|
|
|a hardness
|
653 |
|
|
|a adhesiveness and cohesiveness
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Weiserová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15933
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|