|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2278 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Galářová, Blanka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na jakost tavených sýrů
|
| 246 |
|
|
|a The Influence of Addition of the 1-monoacylglycerols on the processed cheese quality
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 74, 16 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
| 653 |
|
|
|a 1-monoacylglycerol
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a dynamická oscilační reometrii
|
| 653 |
|
|
|a Processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a 1-monoacylglycerol
|
| 653 |
|
|
|a melting salts
|
| 653 |
|
|
|a sensory quality
|
| 653 |
|
|
|a consistency
|
| 653 |
|
|
|a reology
|
| 653 |
|
|
|a caseinate
|
| 653 |
|
|
|a nutrition
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1881
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|