Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na jakost tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Galářová, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 74, 16 s. příloh

Cover

LEADER 01520ntm a22003977u 4500
001 zp2278
041 |a cze 
100 1 |a Galářová, Blanka  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na jakost tavených sýrů 
246 |a The Influence of Addition of the 1-monoacylglycerols on the processed cheese quality 
260 |c 2006 
300 |a 74, 16 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a 1-monoacylglycerol 
653 |a senzorická analýza 
653 |a dynamická oscilační reometrii 
653 |a Processed cheese 
653 |a 1-monoacylglycerol 
653 |a melting salts 
653 |a sensory quality 
653 |a consistency 
653 |a reology 
653 |a caseinate 
653 |a nutrition 
653 |a food industry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1881  |y Plný text v Digitální knihovně UTB