Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ovsíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 65 s. (12 692 znaků)

Cover

LEADER 01268ntm a22003617u 4500
001 zp22763
041 |a cze 
100 1 |a Ovsíková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC 
246 |a Determination of Wheat Proteins Using UPLC 
260 |c 2011 
300 |a 65 s. (12 692 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničné bílkoviny 
653 |a lepek 
653 |a extrakce 
653 |a UPLC 
653 |a stanovení bílkovin 
653 |a wheat protein 
653 |a gluten 
653 |a extractions 
653 |a UPLC 
653 |a determination of protein 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15692  |y Plný text v Digitální knihovně UTB