|
|
|
|
LEADER |
01268ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22763 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ovsíková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC
|
246 |
|
|
|a Determination of Wheat Proteins Using UPLC
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 65 s. (12 692 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšeničné bílkoviny
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a UPLC
|
653 |
|
|
|a stanovení bílkovin
|
653 |
|
|
|a wheat protein
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a extractions
|
653 |
|
|
|a UPLC
|
653 |
|
|
|a determination of protein
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15692
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|