Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kufová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01149ntm a22003137u 4500
001 zp22757
041 |a cze 
100 1 |a Kufová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií 
246 |a Using ABTS method in cereal production 
260 |c 2011 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a ABTS 
653 |a cereals 
653 |a antioxidant activity 
653 |a ABTS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17563  |y Plný text v Digitální knihovně UTB