Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlávková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 65 s., 1 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01315ntm a22003617u 4500
001 zp22752
041 |a cze 
100 1 |a Hlávková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR 
246 |a Processing Technology Principles and the range of soft salami CR 
260 |c 2011 
300 |a 65 s., 1 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zpracování masa 
653 |a technologie 
653 |a masné výrobky 
653 |a měkké salámy 
653 |a jakost 
653 |a meat processing 
653 |a technology 
653 |a meat products 
653 |a soft salamis 
653 |a quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17929  |y Plný text v Digitální knihovně UTB