Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gergela, David (Dissertant)
Other Authors: Doležálková, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01453ntm a22003857u 4500
001 zp22750
041 |a cze 
100 1 |a Gergela, David  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech 
246 |a The effect of monolaurin on the growth of spore-forming bacteria in processed cheese 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a monoacylglycerol kyseliny laurové 
653 |a tavený sýr 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Clostridium sporogenes 
653 |a Clostridium butyricum 
653 |a monolaurin 
653 |a processed cheese 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Clostridium sporogenes 
653 |a Clostridium butyricum 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležálková, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16534  |y Plný text v Digitální knihovně UTB