|
|
|
|
LEADER |
01453ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22750 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Gergela, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
|
246 |
|
|
|a The effect of monolaurin on the growth of spore-forming bacteria in processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a monoacylglycerol kyseliny laurové
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Bacillus subtilis
|
653 |
|
|
|a Clostridium sporogenes
|
653 |
|
|
|a Clostridium butyricum
|
653 |
|
|
|a monolaurin
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Bacillus subtilis
|
653 |
|
|
|a Clostridium sporogenes
|
653 |
|
|
|a Clostridium butyricum
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležálková, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16534
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|