catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vývoj technologie výroby cukru...
  • Holdings

Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaculíková, Jaroslava (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
technologie výroby cukru
cukrová řepa
cukr
lehká šťáva
epurace
těžká šťáva
saturace
sirob
varna
rafinerie
sugar manufacturing technology
sugar beet
sugar
thin juice
EPURACE
thick juice
saturation
sirup
digester house
refinery
bakalářská práce
Physical Description: 84 s. (18 875 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
    by: Slanicay, Gabriel
    Published: (2023)
  • Technologie výroby rumu
    by: Řezníčková, Pavlína
    Published: (2015)
  • Sweeteners and sugar alternatives in food technology
    Published: (2012)
  • Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování
    by: Popelková, Zuzana
    Published: (2013)
  • Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
    by: Kukačka, Roman
    Published: (2006)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...