|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp22743 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švrčková, Daniela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
|
246 |
|
|
|a Sensory evaluation of pork butcher's products made by using of different technologies
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a druhy mas
|
653 |
|
|
|a technologie výroby masných výrobků
|
653 |
|
|
|a producenti
|
653 |
|
|
|a kinds of meats
|
653 |
|
|
|a technology of production meat products
|
653 |
|
|
|a producers
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15097
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|