Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švrčková, Daniela (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003137u 4500
001 zp22743
041 |a cze 
100 1 |a Švrčková, Daniela  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi 
246 |a Sensory evaluation of pork butcher's products made by using of different technologies 
260 |c 2011 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a druhy mas 
653 |a technologie výroby masných výrobků 
653 |a producenti 
653 |a kinds of meats 
653 |a technology of production meat products 
653 |a producers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15097  |y Plný text v Digitální knihovně UTB