Využití bílkovinných přísad v masné výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Družbík, Václav (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 38 s.

Cover

LEADER 01603ntm a22004817u 4500
001 zp2274
041 |a cze 
100 1 |a Družbík, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Využití bílkovinných přísad v masné výrobě 
246 |a The use proteins in meat of product 
260 |c 2006 
300 |a 38 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bílkovinné přísady 
653 |a celistvá krev 
653 |a krevní plazma 
653 |a hemoglobin 
653 |a globin 
653 |a bílkoviny vajec 
653 |a bílkoviny mléka 
653 |a bílkoviny pojivových tkání 
653 |a sójové bílkoviny 
653 |a pšeničné bílkoviny 
653 |a non-meat proteins 
653 |a blood 
653 |a blood plasma 
653 |a globin 
653 |a haemoglobin 
653 |a egg proteins 
653 |a milk proteins 
653 |a connective tissue proteins 
653 |a soy proteins 
653 |a wheat proteins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2348  |y Plný text v Digitální knihovně UTB