Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maděrová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Gálová, Jitka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
CCP
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01216ntm a22003377u 4500
001 zp22730
041 |a cze 
100 1 |a Maděrová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP 
246 |a Temperature Control Checks in the Operation of School Canteens According to HACCP 
260 |c 2011 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a CCP 
653 |a SHVP 
653 |a školní jídelna 
653 |a HACCP 
653 |a CCP 
653 |a GMHP 
653 |a school cafeteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gálová, Jitka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17204  |y Plný text v Digitální knihovně UTB